Кои сме ние?

Счетоводна кантора Про Консулт е фирма за счетоводни услуги със седалище в град Пловдив. Ние сме малък екип от счетоводители с дългогодишен опит в счетоводното обслужване.

Счетоводна кантора Про Консулт предлага висококачествени счетоводни и ТРЗ услуги, данъчни и финансови консултации за нуждите на малкия и среден бизнес, както и представителство пред данъчните органи, банки, партньори и работодатели.

Нашите принципи

Ние прилагаме индивидуален подход към всеки един клиент, за да успеем да разрешим, помогнем и улесним работата му за постигане на общи цели – просперитет и развитие. Може да разчитате на конфиденциалност на информацията, коректност, лоялност и доверие от наша страна.

Доброто познаване на нормативната уредба – данъчно и осигурително законодателство е задължително условие в нашата компания и това постигаме чрез непрекъснато обучение и допълнителни квалификации.

В основата на нашата работа е постигане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти, за нормално и успешно развитие на бизнеса им.
Ние от Счетоводна кантора Про Консулт вярваме, че личното отношение към всеки клиент и доверието на 100 процента е задължителното условие в нашата работа.
Нашите клиенти са наши партньори и приятели.

Нашите цели

Нашата цел е качествено и прецизно счетоводно обслужване, прилагайки в практиката си професионалните счетоводни стандарти и търсене на начини по законов път за оптимизиране на данъчните задължения на всеки един клиент.

Вземането на правилни управленски решения се основава на база анализ на финансовото състояние в едно дружество. За това може да се погрижи счетоводна къща Про Консулт!

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЩЕ УСПЕЕТЕ!